Gratis Last Stand-modus voor Dawn of War II | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In The Last Stand moeten drie spelers het proberen uit te houden tegen twintig golfen van vijanden. Spelers kunnen een keuze maken tu en drie personages: de Tactical Marine, een Eldar Farseer en een Orc Mekboy. Het gekozen personage zal ervaring opdoen en levels omhoog kunnen gaan tijdens het spelen, en hierdoor kunnen er nieuwe wapens worden vrijgespeeld.

De ervaring die opgedaan wordt en de vrijgespeelde wapens zullen aan het personage gebonden blijven, zelfs als hij sterft. Verder zullen spelers de mogelijkheid hebben om elkaar opnieuw tot leven te wekken.

THQ heeft aangekondigd meer van dit soort downloadbare content in de planning te hebben. Last Stand zal rond het einde van september of begin oktober uitkomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou