Nieuws
red dead redemption online

Rockstar geeft gratis items weg in Red Dead Redemption 2 Online

Gratis items en kortingen in de nieuwe update

Geschreven door Zoë Bonefaas op
Tot 10 februari geeft Rockstar een paar gratis items weg in Red Dead Redemption 2 Online. Eén van die is een Bounty Hunters License, die normaal gesproken 15 goudstaven kosten.

Op 4 februari kwam de nieuwe update uit voor Red Dead Redemption 2 Online. In deze update zitten ook een aantal gratis verrassingen van Rockstar. De spelers kunnen bij het Bounty Board een gratis Bounty Hunter License halen, dit item kost normaal gesproken 15 goudstaven. Daarnaast liggen er 25 gratis bolas (een werkbaar wapen dat de benen aan elkaar bindt) en 25 traceerpijlen te wachten op spelers in het postkantoor en de kist in het kamp.

Red Dead Redemption online

Tot slot zijn er nog een aantal kortingen te vinden in het online wilde westen. Stal-slots zijn beschikbaar met 25 procent korting en de Breton-, Kladruber-, Criollo- en Norfolk Roadster-paarden aan te schaffen met 40 procent korting.

De spelers die ook PlayStation Plus-lid zijn krijgen drie gratis Mash Refills voor hun Moonshiner-operaties en drie gratis Trader Resupplies. Twitch Prime-leden die hun account aan Rockstar Games Social Club hebben gekoppeld krijgen een Collector’s-tas en de Polished Copper Still Upgrade.

Dit artikel delen:

Lees meer

Patchnotes van Fortnite-update 11.50 bekend TemTem is het moeilijke Pokémon van vroeger
1

Reacties op: Rockstar geeft gratis items weg in Red Dead Redemption 2 Online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Krytuun

    • 7 februari 2020 10:38
    Ik speel bijna elke dag wel even een uurtje Red Dead Online, maar tot gisterenavond moest ik nog steeds 15 Gold Bars betalen voor de Bounty Hunter, overal op het web staat dat het NU gratis is, maar tot op heden kan ik nergens vinden waarom die prijs niet wijzigt.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.