Rockstar geeft gratis items weg in Red Dead Redemption 2 Online

Rockstar geeft gratis items weg in Red Dead Redemption 2 Online

Tot 10 februari geeft Rockstar een paar gratis items weg in Red Dead Redemption 2 Online. Eén van die is een Bounty Hunters License, die normaal gesproken 15 goudstaven kosten.

Op 4 februari kwam de nieuwe update uit voor Red Dead Redemption 2 Online. In deze update zitten ook een aantal gratis verrassingen van Rockstar. De spelers kunnen bij het Bounty Board een gratis Bounty Hunter License halen, dit item kost normaal gesproken 15 goudstaven. Daarnaast liggen er 25 gratis bolas (een werkbaar wapen dat de benen aan elkaar bindt) en 25 traceerpijlen te wachten op spelers in het postkantoor en de kist in het kamp.

Red Dead Redemption online

Tot slot zijn er nog een aantal kortingen te vinden in het online wilde westen. Stal-slots zijn beschikbaar met 25 procent korting en de Breton-, Kladruber-, Criollo- en Norfolk Roadster-paarden aan te schaffen met 40 procent korting.

De spelers die ook PlayStation Plus-lid zijn krijgen drie gratis Mash Refills voor hun Moonshiner-operaties en drie gratis Trader Resupplies. Twitch Prime-leden die hun account aan Rockstar Games Social Club hebben gekoppeld krijgen een Collector’s-tas en de Polished Copper Still Upgrade.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik speel bijna elke dag wel even een uurtje Red Dead Online, maar tot gisterenavond moest ik nog steeds 15 Gold Bars betalen voor de Bounty Hunter, overal op het web staat dat het NU gratis is, maar tot op heden kan ik nergens vinden waarom die prijs niet wijzigt.

0

Aanbevolen voor jou