Gratis Hyundai-autopakket voor Forza Motorsport 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel het niet zeker is of de Hyundai Genesis Coupé ooit in Europa op de weg zal verschijnen, is het straks toch mogelijk de auto eens flink op de  virtuele staart te trappen. Turn 10 studios, de ontwikkelaar van de Forza Motorsport-serie, heeft de auto naar eigen zeggen tot in de kleinste details nagemaakt.

Het downloadbare pakket bevat drie varianten waaronder een raceversie in de teamkleuren van Rhys Millen Racing en een speciale uitvoering met HKS tuning-onderdelen. Ook wordt een Hyundai racecompetitie aan de carrièremodus toegevoegd.

Eerste plaats

Forza Motorsport 3 is op 23 oktober uitgekomen voor Xbox 360. De game is op de eerste plaats binnengekomen in de Nederlandse gameverkooplijsten en ontving van de internationale gamepers goede kritieken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou