"Gratis Dungeon & Dragons Online groot succes" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de Verenigde Staten wordt Dungeons & Dragons Online: Stormreach binnenkort Dungeons & Dragons Online: Unlimited. Alle spelers die een abonnement hadden op de game krijgen een VIP-account en de game is vanaf dat moment voor alle Amerikaanse spelers gratis.

Unlimited gaat op 9 september officieel van start, maar Turbine heeft voor abonnees al veranderingen doorgevoerd. Volgens Adam Mersky, hoofd communicatie bij Turbine, toont dit vroege programma dat het nieuwe verdienmodel een succes is.

"Ze hebben allemaal veel punten gekregen omdat het trouwe abonnees zijn, omdat ze hebben meegedaan aan de bèta. We hadden niet verwacht veel te verkopen, daar gaven wij ze niet veel reden toe. Ze hadden al toegang tot alle content als VIP-leden, en we gaven ze heel veel punten. Maar die punten zijn nu op en we hebben al miljoenen extra Turbine-punten verkocht. En we hebben het nog niet eens opengesteld voor het publiek."

Kla e

Spelers kunnen punten kopen om nieuwe kerkers, queestes, kla en en voorwerpen mee aan te schaffen. Het populairste item is de Favoured Soul-kla e. Deze is ook vrij te spelen in de game zonder te betalen, maar volgens Turbine kopen de abonnees deze kla e het liefst.

Dugeons & Dragons Online is voorlopig alleen in de Verenigde Staten beschikbaar. Wanneer en of spelers in Europa in de toekomst deze game ook gratis kunnen spelen, is niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou