Gratis dlc Wargame: Red Dragon voegt volledige story campaign toe | Gamer.nl

Gratis dlc Wargame: Red Dragon voegt volledige story campaign toe | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De dlc, genaamd The Second Korean War, zet China, Noord-Korea, Sovjet-Unie en de Verenigde Naties tegenover elkaar in 1992. De Verenigde Staten heeft versterkte anti-lucht defensie. Daartegenover ontvangt China versterking van het gevechtsvliegtuig JH-7, Zuid-Korea de K9 Thunder tank en de Sovjet de elite inlichtingsdienst Spetsnaz GRU.

Het nieuwe verhaal wijkt af van het origineel, door de succesvolle staatsgreep tegen Mikhail Gorbachev in 1991. Gorbachev's voormalige bewaker neemt het regime op zich en herstelt Sovjet's orde. Dit brengt de Sovjet dichter bij de communistische leiders van Azië. Het westen neemt hierdoor afstand van de Sovjet. Na een jaar frictie tu en de ideologieën van de Sovjet en Verenigde Naties, breekt oorlog uit.

Wargame: Red Dragon is nu de Midweek-aanbieding op Steam. Tot morgen geldt vijftig procent korting. De bundel van de franchise pack is met zestig procent in prijs verlaagd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou