Gratis DLC voor Test Drive Unlimited 2 | Gamer.nl

Gratis DLC voor Test Drive Unlimited 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het Exploration Pack bevat nieuwe autowrakken die spelers kunnen ontdekken om daarmee de Lancia Stratos version Rallye en de 1969 Dodge Charger vrij tre spelen. Wanneer dit pakket wordt aangeboden is nog niet duidelijk. De aankondiging dat het pakket gratis is, volgt op de technische problemen waarmee gamers sinds de lancering van Test Drive Unlimited 2 te maken hebben. "We waarderen jullie geduld in deze zaak enorm en willen graag aankondigen dat de eerste premium-DLC gratis is voor iedereen om jullie te bedanken", schrijft Eden Games op het Test Drive-forum.

De ontwikkelaar meldt bovendien dat een patch voor de racegame inmiddels ter goedkeuring is ingediend bij Microsoft en Sony. Deze patch zou onder andere de problemen met inloggen, netwerkstabiliteit, het casino, corrupte save-games, uitnodigingen en clubs moeten aanpakken. Savegames die eerder kapot zijn gegaan worden met deze patch bovendien gerepareerd. Deze patch is eerder al uitgekomen voor de PC-versie van het spel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou