Gratis dlc voor Shadow of Mordor voegt speelbaar vrouwelijk personage toe | Gamer.nl

Gratis dlc voor Shadow of Mordor voegt speelbaar vrouwelijk personage toe | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De dlc heet The Power of Defiance, en komt alleen uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One, niet op de PlayStation 3 of Xbox 360. Met de gratis dlc kunnen spelers met Lithariel spelen, een vrouwelijk personage.

Ook kunnen spelers het zich moeilijker maken met de Test of Defiance Challenge Mode. Deze modus beperkt de wraith-krachten van de speler en verwijdert de optie om bij een dreigende genadeslag door vijanden te herstellen door deze succesvol te pareren..

Het is ook mogelijk om het spel juist makkelijker te maken met een nieuwe rune. Hiermee krijgen spelers eenmalig een tweede kans om zich te redden als zij dood dreigen te gaan.

Middle-earth: Shadow of Mordor


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou