Gratis DLC Operation Raccoon City geeft Spec-Ops-missie | Gamer.nl

Gratis DLC Operation Raccoon City geeft Spec-Ops-missie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de mi ie wordt teruggekeerd naar een belangrijke gebeurtenis uit Resident Evil 3, het moment waarop Jill Valentine moet ontsnappen aan Nemesis. Tijdens deze gebeurtenis zijn de Spec-Ops-soldaten speelbaar in de singleplayermodus, voorheen zouden zij dat enkel in de multiplayer zijn. 

De Spec-Ops soldaten vormen de derde partij binnen Resident Evil: Operation Raccoon City. Zij zijn op onderzoek uit om te achterhalen wat er precies gebeurd is in Raccoon City. Ondertu en zijn er ook de Umbrella Security Service-leden die het bewijsmateriaal hiervan moeten zien te vernietigen,  en lopen er zombies rond in de stad. Operation Raccoon City ligt op 23 maart in de winkels voor Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie volgt op 18 mei.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou