Gratis DLC Just Cause 2 nu beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deze ijscokar staat het spelers toe om op het eiland van Panau, waar de game zich afspeelt, nog meer chaos te veroorzaken. "Gepimpt door Panau's beste bodyshop is de verlaagde Chevalier Ice Breaker [...] meer dan geschikt om alles wat in zijn weg staat uiteen te rijten", schrijven de ontwikkelaars op hun website.

Just Cause 2

Just Cause 2 is op 26 maart voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC uitgekomen. Spelers kunnen in de game gaan en staan waar ze willen, waardoor de game voelt als een digitale speeltuin. Met behulp van een scala aan voer-, vaar- en vliegtuigen kunnen spelers snel van de ene plek naar de andere bewegen en kunnen er halsbrekende stunts worden uitgehaald. Het doel in de game is om simpelweg zoveel mogelijk chaos te veroorzaken op het tropische eiland Panau.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou