Gratis DLC Escape Plan komt op 10 april | Gamer.nl

Gratis DLC Escape Plan komt op 10 april | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het DLC-pakket heeft in totaal 19 nieuwe levels die zich afspelen in een verlaten fabriek. De speler moet net als in de originele game met personages Lil’ en Laarg diverse puzzels zien op te lo en om uit de fabriek te ontsnappen. Het pakket verschijnt samen met een patch die verschillende kleine aanpa ingen en dingen aan de game toevoegt. Zo hoeven spelers bij het duwen van blokken minder precies te richten en is het sterrensysteem van de game wat aangepast.

De ontwikkelaar zegt dat er in de toekomst meer DLC voor de puzzelgame verschijnt. Of deze weer gratis is, heeft de ontwikkelaar niet bekendgemaakt. Escape Plan was een van de launchgames van de PlayStation Vita en verscheen op 22 maart.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou