Gratis demo voor Monster Hunter Generations nu beschikbaar | Gamer.nl

Gratis demo voor Monster Hunter Generations nu beschikbaar | Gamer.nl

Nintendo heeft een demo van Monster Hunter Generations beschikbaar gesteld. De demo is te spelen op Nintendo 3DS en is gratis verkrijgbaar op de website van Nintendo.

Via de Monster Hunter Generations-pagina op Nintendo.nl kan de demo worden gedownload. Een Nintendo Account is hier wel voor vereist. Na de aanvraag voor de demo te hebben bevestigd op de website, verschijnt de download automatisch op het gekoppelde Nintendo 3DS-systeem.

In andere delen van de wereld is het lastiger om aan de demo te komen. Gebruikers in de Verenigde Staten moeten geluk hebben dat ze willekeurig worden uitgekozen door Capcom en een e-mail ontvangen. Het is ook mogelijk om voor vier dollar de E3 2016 Humble Bundle Digital Ticket aan te schaffen. Hierbij inbegrepen is de demo voor Monster Hunter Generations en onder andere Psychonauts voor pc en een licentie van dertig dagen voor de videoapplicatie XSplit.

Dit nieuwste deel in de Monster Hunter-serie introduceert een modus die de game toegankelijker moet maken voor nieuwe spelers. In de Prowler-modus neemt de speler de controle over een Felyne, de katachtige mascottes van de game. Prowlers hebben negen levens en kunnen zich ook mengen in groepen van normale jagers.

Monster Hunter Generations is vanaf 15 juli beschikbaar voor Nintendo 3DS. Hieronder is de E3-trailer voor de game te zien.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou