Gratis demo Mario Strikers: Battle League uitgebracht

Gratis demo Mario Strikers: Battle League uitgebracht

Nintendo heeft een gratis demo van Mario Strikers: Battle League uitgebracht in de Nintendo eShop.

De demo is per direct te downloaden voor alle Nintendo Switch-gebruikers. Er is geen Nintendo Online-abonnement voor nodig. Vlak voor release kreeg de game ook al een korte online demo. Daar was destijds wel een abonnement voor vereist.

De eerste twee updates voor Mario Strikers Battle League verschenen op 21 juli en 21 september. Daar werden per update twee nieuwe personages, nieuwe gear en een nieuw stadion toegevoegd. Daarnaast bevatten de updates nieuwe Knight-gear, wat op ieder personage toegepast kan worden om zijn of haar (schot)kracht te verhogen. Er volgt later nog één update die soortgelijke content toevoegt.

Mario Strikers: Battle League kwam op 10 juni uit voor de Nintendo Switch. Marvin gaf de game een 6,5 op Gamer. "Mario Strikers: Battle League Football vereist meer vaardigheid dan zijn voorgangers om de bal en de wedstrijd naar eigen hand (of voet) te zetten, maar daardoor neemt de partygamepotentie helaas af. Als er meer personages, gamemodi en speelvelden in hadden gezeten, was Battle League alsnog een fantastisch voetbalspel geweest, maar op die vlakken schiet het enorm tekort."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch maar ff proberen

0
test

Nog geen 10 minuten, wat een crap, en delete

0

Aanbevolen voor jou