Gratis demo Fifa 15 verschijnt volgende maand | Gamer.nl

Gratis demo Fifa 15 verschijnt volgende maand | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het is nog niet bekend wanneer de demo precies in september verschijnt. De game zelf komt op 25 september uit. De Xbox 360- en PS3-versies van de game krijgen zover bekend geen demo. Eerder liet EA al weten dat bepaalde features uit deze platformversies zouden ontbreken.

Fifa-fans vreesden dat Fifa 15 geen gratis demo zou krijgen, nadat EA aankondigde dat er geen gratis demo voor Madden NFL 15 zou komen. Alleen betalende leden van de EA Acce -service kregen vroeger toegang tot de game. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou