Nieuws
Cult of the Lamb

Gratis contentupdate voor Cult Of The Lamb in de planning

Update moet onder andere 'zware' aanvallen toevoegen

Geschreven door Michel Musters op
Dit jaar moet er een gratis contentupdate voor Cult of the Lamb uitkomen.

Dat werd via het officiële Twitter-kanaal van de game aangekondigd. De volgens de ontwikkelaar "grote' contentupdate moet vernieuwingen en aanpassingen doorvoeren op het gebied van diepgang, moeilijkheidsgraad en toegankelijkheid. Ook worden er 'zware' aanvallen toegevoegd en worden er diverse kwaliteitsverbeteringen doorgevoerd.

Het is nog niet duidelijk wanneer de update precies uitkomt. Gamers kunnen in de loop van dit jaar ook een update verwachten die zich puur richt op bugfixes.

In Cult of the Lamb leiden spelers een eigen sekte met verschillende dieren. Het doel van de game is om een loyale groep volgers op te bouwen die de goden vereren. Daarbij bouwen spelers gebouwen, voeren ze rituelen uit en vechten ze tegen rivaliserende sektes in vijf regio's. Vooral de cartooneske graphics vallen op. Het spel kwam op 11 augustus vorig jaar uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Gamer.nl gaf een 8 aan de game: "Andere games zouden bezwijken onder zo’n grote hoeveelheid systemen en spelmechanieken, maar Cult of the Lamb brengt al zijn ideeën met verve samen in een bijzondere mix van een roguelite en een managementgame."

Dit artikel delen:

Lees meer

Atlus wil dit jaar meerdere games onthullen Tunic is briljant, maar dat weet je pas als je de spoilers kent
0

Reacties op: Gratis contentupdate voor Cult Of The Lamb in de planning

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.