Nieuws
Alienation

Alienation krijgt in juli gratis nieuwe content

Eerste grote update maakt zijn opwachting

Geschreven door Delano Zoon op

Op 5 juli komt de eerste grote update voor Alienation uit. De gratis update voegt onder andere een co-op modus voor vier spelers toe. 

De game krijgt ook twee nieuwe moeilijkheidsgraden in de vorm van een Expert- en Master-niveau. Daarnaast komen er ook hogere levels voor helden waar de speler naartoe kan werken. 

Een andere grote verandering is de toevoeging van competities die bestaan uit vijf rangen. Elke competitiecyclus duurt één week waarin spelers nieuwe kogelkleuren kunnen vrijspelen.

Housemarque kondigde ook een nieuwe uitbreiding aan die niet gratis is. De Survivors Pack-uitbreiding komt ook op 5 juli en bevat de vortex granaat, nieuwe gear met unieke aanpassingsmogelijkheden en zorgt ervoor dat primaire wapens voor alle klassen beschikbaar zullen worden. De prijs van de Survivor Pack-uitbreiding is 6 dollar. 

Voor de Season Pass moeten spelers 10 dollar betalen, maar deze bevat wel gelijk de Survivor Pack en aankomende uitbreidingen zoals de Conqueror’s Pack, de Veteran Heroes Pack, de originele soundtrack en een dynamisch thema.

Bron: VG24/7

Dit artikel delen:

Lees meer

HTC start eigen bedrijf voor vr-bril Vive Nintendo bezorgd over gezondheidsrisico's virtual reality
1

Reacties op: Alienation krijgt in juli gratis nieuwe content

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    GRDavies

    • 30 juni 2016 12:29
    Ik speel het nog steeds regelmatig, toegegeven ik ben een thropieswhore en ik moet er nog 2, maar 6 dan wel 10 euro is het meer dan waard, daar ga ik nog wel de nodige uurtjes aan kwijt raken.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.