Gratis Call of Duty: Advanced Warfare bij nieuwe LG-monitor | Gamer.nl

Gratis Call of Duty: Advanced Warfare bij nieuwe LG-monitor | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De monitor moet dan wel voor 4 november besteld worden. De monitor kan bij verschillende e-tailers, waaronder Bol.com en Wehkamp, besteld worden voor 349 euro. Op de website van LG is te zien welke e-tailers meedoen met de Call of Duty-actie.

De LG 24GM77 is 24 inch (16:9) en maakt met de Black Stabilizer-optie donkere scènes van een game lichter om deze zichtbaarder te maken. Het beeld ververst met een snelheid van 144Hz en de reactietijd is minder dan 1 miliseconde. LG verkondigt dat het scherm voor weinig motion blur zorgt en een Dynamic Action Sync-modus bevat, waardoor actiescènes niet flikkeren. Daarnaast kan de monitor gedraaid worden, waardoor deze rechtopstaand wordt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou