Gratis beloningen Overwatch 2 gaan op de schop

Gratis beloningen Overwatch 2 gaan op de schop

De gratis beloningen in Overwatch 2 gaan binnenkort op de schop.

Dat bevestigt uitvoerend producent Jared Neuss via Twitter wanneer hem gevraagd wordt naar gratis beloningen. "Er komen updates aan in seizoen 3 waar we snel over gaan praten die het gebrek aan keuze in beloningen adresseren. Ik houd het voor nu vaag", schrijft hij.

Op dit moment is het erg lastig om in-game valuta te verdienen zonder echt geld uit te geven. Het sparen voor een skin of andere items is daardoor nauwelijks te doen. Daarnaast geeft de gratis versie van de battle pass nauwelijks beloningen die de moeite waard zijn. Daar komt dus mogelijk verandering in. Hoe de veranderingen voor seizoen 3 er concreet uit gaan zien, is nog niet bekend.

Overwatch 2 kwam op 4 oktober 2022 uit. Sindsdien is het spel door meer dan 35 miljoen mensen gespeeld. Volgens Activision Blizzard wordt Overwatch 2 in de eerste maand dagelijks door twee keer zoveel spelers gespeeld als de eerste Overwatch. De eerste Overwatch kwam in mei 2017 uit en bereikte in oktober 2018 de mijlpaal van 35 miljoen spelers. Het grote verschil is wel dat Overwatch 2 free-to-play is, in tegenstelling tot het vorige deel.

De game wordt dit jaar verder uitgebreid met nieuwe personages, maps en modi. Daarnaast komt ook de pve campagne uit. Daar is nog geen exacte releasedatum van bekend. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou