Gratis battle royale-mode van CoD: Modern Warfare kan 200 spelers aan

Gratis battle royale-mode van CoD: Modern Warfare kan 200 spelers aan

Warzone van Call of Duty: Modern Warfare kan naar verluidt 200 spelers aan. De battle royale-mode belooft groots te worden hoewel een officiële mededeling van Activision nog even uitblijft.

Nadat Activision het tweede seizoen van Modern Warfare lanceerde, viel het spelers op dat er flink wat Warzone-data in de Modern Warfare seizoen 2-bestanden stonden. Het gaat dus hoogstwaarschijnlijk niet lang duren voordat Activision deze dlc uitbrengt, de data staat namelijk al klaar. Waarschijnlijk komt Warzone begin maart uit en aangezien er voor Modern Warfare vaak op dinsdagen updates zijn, kan 10 maart theoretisch al de dag van lancering zijn.

Warzone

Warzone wordt de grootste battle royale tot nu toe, de game kan 200 spelers tegelijk aan. Dat betekent dat het speelveld in Warzone enorm is. Hoe de map van Warzone eruit gaat zien is al bekend.

Volgens een andere dataminer, Senescallo, zit er ook een twist in de respawn. Nadat iemand doodgaat in Warzone kunnen spelers een 'respawn token' van hun lichaam halen. Als een teamgenoot van die speler vervolgens dood gaat kun je met een respawn token het lichaam afgeven bij een ambulance. De dode speler komt vervolgens in een kamp (Gulag) terecht en kan terug komen in het spel als die een 1v1 wint van een andere overleden speler. Op een gegeven moment sluit tijdens het spel de Gulag en keren spelers niet meer terug uit de dood.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Wat maakt het gratis dan? Neem aan dat je het spel moet betalen. Heb je er geen psn voor nodig? Is er geen verplichte betaalde seizoens pas voor nodig of is het gratis gewoon niks anders dan een update voor het spel?

0

@xXDannyNLXx Ik gok dat laatste. Als je de game hebt gekocht, hoef je voor de Battle Royale-stand niet nog eens te betalen om te kunnen spelen. Maar dit kan ik niet met 100% zekerheid zeggen, natuurlijk.

0

Aanbevolen voor jou