Nieuws
Apex Legends

Origin Acces-gebruikers krijgen gratis Battle Pas voor Apex Legends

De Meltdown is begonnen

Geschreven door Cody Dakota op
Het derde seizoen van Apex Legends is van start gegaan en de Meltdown is begonnen. Origin Acces-gebruikers krijgen de Battle Pass van dit seizoen gratis van uitgever EA.

Spelers dienen een lopend Origin Access-abonnement te hebben om in aanmerking te komen voor de 'gratis' Battle Pass. Dit heeft de uitgever laten weten via een tweet van het Origin Twitter-account. Het derde seizoen van de battle royale-game heet Meltdown en heeft een nieuw personage genaamd Crypto. Dit personage beschikt over een drone die hij in kan zetten om zich te verstoppen of zichzelf in de spotlight te zetten. Bovendien is er een compleet nieuwe map geïntroduceerd voor het derde seizoen.

Eerder werd er een lanceringstrailer van het derde seizoen vrijgegeven door Respawn. In de trailer zien we Crypto zijn plekje als Apex Legend veilig stellen, dit doet hij door samen met zijn team een overwinning te pakken in de Apex Spelen.

Seizoen 3 van Apex Legends is inmiddels begonnen en het nieuwe personage Crypto is ook beschikbaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

Drie gratis games bij AMD en Rift-games op de Oculus Quest Mario Maker 2-update voegt online multiplayer met vrienden toe
0

Reacties op: Origin Acces-gebruikers krijgen gratis Battle Pas voor Apex Legends

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.