Grassimulator nu beschikbaar via Steam Early Access | Gamer.nl

Grassimulator nu beschikbaar via Steam Early Access | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Spelers nemen de rol van Garry Rambler op zich, een huurling die uit de hel is ontsnapt om wraak te nemen op de koeien die zijn familie vermoord hebben. Hij komt terecht in een dimensie met alleen maar koeien en gras. Met verscheidene (vuur)wapens moet hij het opnemen tegen de koeiengod die het bevel gaf om Ramblers familie te vermoorden.

In Gra Simulator kunnen spelers de kla ieke modus spelen, waarin ze koeien doodschieten. Daarnaast is er een dubstepmodus met rondtollende koeien en felgekleurde lichten en een gra imulatormodus waarin spelers een gra priet spelen.

Gra Simulator is nog in ontwikkeling, er staan meer gamemodes en multiplayer in de planning. De game kost 8,99 euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou