Het produceren van No More Heroes: Heroes' Paradise is in handen van ontwikkelaar Feelplus, die onder andere werkte aan de RPG Lost Odyssey voor de Xbox 360. Wada heeft het volste vertrouwen dat de ontwikkelaar een remake van hoge kwaliteit zal afleveren. Ook bevestigt hij dat Goichi Suda, baas van Grasshopper, de ontwikkeling zal overzien.

De reden dat Grasshopper Manufacture niet betrokken is bij het project, is volgens Wada dat de ontwikkelaar op dit moment vooral gefocust is op het voltooien van No More Heroes: Desperate Struggle voor Wii. Daarnaast werkt het bedrijf aan een grote nog niet aangekondigde titel. Wada ziet de geprezen ontwikkelaar liever een originele titel ontwikkelen dan een remake.

Breder

Hoewel No More Heroes op de Wii gebruik maakt van de bewegingsgevoelige controller van de spelcomputer, zal dat niet het geval zijn bij de remake. Ook al zijn er bewegingsgevoelige controllers in ontwikkeling voor Xbox 360 en PlayStation 3. Wada: "Omdat het concept van deze remake is om het spel naar een breder publiek te brengen, overwegen we momenteel niet om ongebruikelijke nieuwe technologie toe te passen."