Hidden & Dangerous was zo'n succes dat een vervolg niet kon uitblijven. Deel 2 is echter al geruime tijd in ontwikkeling en er is nog steeds geen precieze releasedate bekend, hoewel men ervan uitgaat dat het spel voor het einde van dit jaar in de winkels ligt. En dat is goed nieuws, want volgens velen kan dit een van de verrassingen van 2003 worden. Net als in het eerste deel zul je ook in H&D2 een groepje geallieerde soldaten leiden die allerlei missies tijdens de Tweede Wereldoorlog moeten vervullen.Features

A variety of environments: H&D2 will have over 23 complex missions in 9 campaigns..

Interact with the environment, including communication with NPCs ETC.

Enhanced character development progresses through the game.

Following the story of the lead characters enhances the atmosphere and draws the player into the unfolding events to even a greater extent than in the original Hidden and Dangerous.

New and improved accessible controls – active cursor and scrollbar, automatic actions, etc.

Improved combat tactics and greater control over the entire unit.

Multi-player aspects have been re-designed and now include the option to play on the Axis Powers Army side. Hidden & Dangerous 2 kan zowel in first als in third person view gespeeld worden. Spelers reizen verschillende continenten af, aangezien de missies zich afspelen in onder andere Europa, Afrika en Birma. Om alvast in de stemming te komen is een aantal nieuwe, gras en bosrijke screenshots verschenen.