Grandia-remaster komt in oktober naar pc

Grandia-remaster komt in oktober naar pc

De remaster van Grandia 1 verschijnt op 15 oktober op Steam.

Dat heeft uitgever GungHo Entertainment aangekondigd. De remaster van Grandia 2 stond al op Steam onder de naam Grandia 2 Anniversary Edition. Op 15 oktober wordt de naam van dat spel veranderd in Grandia 2 HD Remaster. De remasters verschenen al in één pakket genaamd Grandia HD Collection op Switch, maar komen dus los op Steam verkrijgbaar.

De pc-versies van deze remasters bevatten Engelse en Japanse audio, verbeterde sprites en textures, verbeteringen aan de scherminformatie, ondersteuning voor breedbeeldformaat en aanpasbare resoluties. Ook zitten er Steam Achievements en controllerondersteuning in.

De Grandia-games zijn populaire, Japanse rpg's die onder andere op Saturn, Dreamcast en PlayStation zijn verschenen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hier heb ik nou echt zin in. Ik vond Grandia 1 echt een geweldige game. Wat een moment dat je denkt aan t einde van de game te zitten waar je de muur aan t einde van de wereld beklimt, en dan zie je bovenaan dat er aan de andere kant NOG een hele wereld is. Verder hoop ik ook dat ze grandia 3 ook nog releasen.

0
test

@darkmanwls Misschien even spoiler tags.

0
test

@Sabor 't is een ps1 game joh. Wist je ook dat king kong aan einde van de film dood gaat en Bruce Willis de hele film the 6th sense al dood is?

0

Aanbevolen voor jou