'Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition krijgt fysieke versie in december'

'Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition krijgt fysieke versie in december'

Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition krijgt fysieke release in december. Dat claimen bronnen van het Poolse platform PPE.

Volgens de bronnen gaat het daarbij enkel om de PlayStation 4-, Xbox One-  en Nintendo Switch-versies van de game. De PlayStation 5- en Xbox Series X en S-versies zouden in 2022 in de winkels liggen.

Een officiële releasedatum voor de remasters is nog niet bekend. Volgens eerdere geruchten zou Rockstar de games in november uitbrengen voor consoles en pc - mogelijk enkel digitaal voor de next-gen-versies. Voor volgend jaar staat ook een mobiele versie gepland. 

Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition bevat Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas. Rockstar laat weten dat de spellen geüpdatet zijn voor moderne platforms en diverse visuele verbeteringen en andere aanpassingen bevatten. Wel moet de klassieke "look en feel" van de trilogie behouden blijven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Wel moet de klassieke "look en feel" van de trilogie behouden blijven" - uiteraard, anders hadden ze terug naar de tekentafel moeten gaan met alle low poly modellen. Het enige wat ik vraag is: - geen loading screens in GTA 3/Vice - mogelijkheid om te zwemmen in GTA 3/Vice - mogelijkheid om (normaal) te vliegen in GTA 3 - de physics en schademodellen van GTA:SA in GTA 3 en Vice En dat is het eigenlijk. Als die pijnpunten aangepakt kunnen worden dan zijn het wat mij betreft de beste versies van die games. Ik zou niet weten wat ze nog aan GTA:SA zouden kunnen verbeteren qua gameplay, de textures hebben wel wat liefde nodig.

0
test

@gimbal2 ik zou mijn verwachtingen heel wat bijschaven. Het wordt gewoon knip en plakwerk. Op z'n meest verwacht ik dat het er net wat beter uit gaat zien, samen met een beperking op de muziek. Zo kan het alleen maar meevallen of verrassend zijn. Rockstar is niet meer je van het de laatste tijd met het uitmelken van GTA V en alleen content uitbrengen voor de online spelers.

0
test

Ik weet niet of ik ze ga kopen. Ergens heb ik er wel zin in. Dit zijn de enige GTAs die ik gespeeld heb, maar toch ben ik bang dat het gewoon net niet zal zijn. Dit zullen ongetwijfeld de beste en mooiste versie van de originelen worden, maar is dat genoeg. Ik wacht de reviews af. Normaal ben ik niet zo van lezen van een mening van een ander, maar nu wil ik wel weten hoe de gameplay zich plaatst in 2021. Of het te oud voelt of daar ook wat quality of life improvement is gedaan. Daarom geen instant buy maar een even afwachten of ik buy,

0

Aanbevolen voor jou