Grand Theft Auto Online krijgt tien nieuwe vliegmissies | Gamer.nl

Grand Theft Auto Online krijgt tien nieuwe vliegmissies | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Tot de tien luchtraces behoren ook vijf selecties uit de FlightSchool Event weekend creatie-competitie. De Dedalus-mi ie maakt een loop langs de kustlijn waarbij de speler handig moet zien te manouvreren met het vliegtuig The Swift, die standaard aan staat. De Heli Low Fly Zone biedt een aantal van de moeilijkste uitdagingen om zo laag mogelijk te vliegen zonder te crashen. De overige drie races, geslecteerd uit de competitie, heten Dusk, Pylon Slalom en Sprunk Air Race #1.

After School, Chopper Bombing, Chopper Killer, SA Flight School: Racing en The Flyby zijn de andere vijf races. In Chopper Bombing start de speler op de piek van de berg Mt. Chilliad en dropt vervolgens vrijwel verticaal naar beneden. Vervolgens vliegt hij of zij rakelings over de boomtoppen bij Paleto Bay.

De mi ies zijn speelbaar op PlayStation 3 en Xbox 360 en worden ook beschikbaar gemaakt in aankomende versies van GTA 5. De Xbox One- en PlayStation 4-edities komen op 18 november uit, de pc-versie volgend jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou