Nieuws
GTA

GTA Online krijgt Open Wheel Race Series-modus

Komt uit op alle platformen

Geschreven door Jolien Mauritsz op
GTA Online krijgt een nieuwe game-modus, de Open Wheel Race Series. Dat maakte Rockstar Games bekend middels een persbericht.

De Open Wheel Race Series is een modus waarin één tot zestien spelers het tegen elkaar opnemen in een racewedstrijd op verschillende parcours. De modus is gebaseerd op de Formule 1-competitie. Het bevat twee racebolides die spelers kunnen gebruiken: de Progen PR4 en de Ocelot R88. De stijl van de raceauto’s en prestaties zijn te veranderen met verschillende voorvleugels, achtervleugels, wielen, banden en racefolies. De banden hebben allemaal eigenschappen. Zo slijten harde banden minder snel en doen deze het goed op droge parcours, maar hebben ze minder grip op de weg. Zachte banden slijten sneller, bieden betere grip en doen het beter op natte parcours. Medium banden is een mengeling van de twee andere banden.

De auto kan ook permanent beschadigd raken bij crashes. De enige manier om de auto te repareren is door naar de pitstop te gaan. Spelers die te lang doorrijden met een kapotte auto presteren slechter dan spelers die geen schade hebben. De nieuwe modus is te vinden onder het tabblad jobs in het online menu of door naar het de Open Wheel Race Series symbool in de buurt van Los Santos airport te rijden.

De Open Wheel Race Series is vanaf vandaag beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Tweede Borderlands 3-dlc draait om huwelijk Wainwright en Hammerlock Update: Pokémon of the Year bekendgemaakt
0

Reacties op: GTA Online krijgt Open Wheel Race Series-modus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.