Grand Theft Auto 5 is 65 miljoen keer verscheept | Gamer.nl

Grand Theft Auto 5 is 65 miljoen keer verscheept | Gamer.nl

Er zijn 65 miljoen exemplaren van Grand Theft Auto 5 verscheept, zo heeft uitgever Take-Two Interactive bekendgemaakt tijdens de bekendmaking van zijn kwartaalcijfers.

In februari 2016 werd nog aangekondigd dat er 60 miljoen exemplaren van de game waren verkocht. GTA 5 kwam in september 2013 uit op Xbox 360 en PlayStation 3. Een remaster verscheen in 2014 op Xbox One en PlayStation 4 en de pc-versie kwam in 2015 uit.


Investeerders vroegen ook aan Take Two of de uitgever of ontwikkelaar Rockstar de mogelijkheid om oudere Grand Theft Auto-games naar de huidige generatie consoles over te zetten overwoog. "We sluiten het niet uit", zo liet het bedrijf weten, maar remasters zouden niet worden gemaakt "om wat geld te verdienen". 

CEO Strau Zelnick liet weten dat Rockstar "dit uiteindelijk zal bepalen en dat ze niets doen wat creatief niet in orde is. We vragen ons eerst altijd af of het consumenten blij maakt, of het er goed uit gaat zien. We zijn geen bedrijf dat eerst denkt aan hoe we voldoende omzet draaien."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou