Grand Theft Auto 5 is 135 miljoen keer verkocht

Grand Theft Auto 5 is 135 miljoen keer verkocht

Grand Theft Auto 5 is sinds zijn release 135 miljoen keer over de toonbank gegaan. Dat blijkt uit de nieuwste kwartaalcijfers van uitgever Take-Two Interactive.

De omzet van het bedrijf is dit kwartaal gedaald naar 841 miljoen dollar, 16 miljoen minder dan in dezelfde periode vorig jaar. De digitale inkomsten stegen wel met 15 procent en de omzet in-game aankopen en uitbreidingen voor bestaande games steeg ook met 22 procent.

Naast Grand Theft Auto 5 werden er ook verkoopcijfers van andere games bekendgemaakt. Zo is Red Dead Redemption 2 ruim 34 miljoen keer verkocht sinds de release in 2018. The Outer Worlds is in een jaar tijd drie miljoen keer verkocht, terwijl Mafia Trilogy binnen een maand op twee miljoen exemplaren staat.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tellen de gratis weggegeven exemplaren van Epic ook mee? Ik heb GTA5 op Steam maar heb het gratis exemplaar van Epic ook "aangeschaft".

0
test

@Sabor En al die mensen die m gekocht hebben voor de ps3/xbox360 en die m daarna nog een keer moesten kopen voor de ps4/xbone.

0
test

@darkmanwls erm niemand MOEST hem nog een keer kopen... Maar ja zowel die verkopen en die van Epic zullen er in meegenomen zijn. Ze zullen er immers geld voor hebben gekregen ofniet?

0
test

Zoals hierboven gezegd word de gratis versies van epic.. Maar hij zat ook in gamepass en psnow, worden die dan ook mee geteld of juist niet..

0

Aanbevolen voor jou