Grand Theft Auto 5 inmiddels meer dan 150 miljoen keer verscheept

Grand Theft Auto 5 inmiddels meer dan 150 miljoen keer verscheept

Er zijn wereldwijd inmiddels meer dan 150 miljoen exemplaren van Grand Theft Auto 5 verscheept.

Dat heeft Take-Two Interactive, het moederbedrijf van GTA-ontwikkelaar Rockstar, onthuld tijdens de bekendmaking van zijn kwartaalcijfers. Het is daarmee een van de bestverkochte games ooit - alleen Minecraft is vaker verkocht. Van alle games in de GTA-reeks zijn in totaal meer dan 350 miljoen exemplaren verscheept.

Grand Theft Auto 5 verscheen oorspronkelijk in 2013 op Xbox 360 en PlayStation 3. De game kwam later ook naar PlayStation 4, Xbox One en pc. Op 11 november verschijnt het spel op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Vooralsnog zijn er nog geen officiële details bekend over een eventuele zesde deel.

Het in 2018 verschenen Red Dead Redemption 2 is inmiddels meer dan 38 miljoen keer verscheept. Die game kwam op PlayStation 4 en Xbox One uit en verscheen later ook op pc.

Verder laat 2K Games weten dat NBA 2K11 meer dan 11 miljoen keer is verscheept, Borderlands 3 meer dan 13 miljoen keer, Sid Meier's Civilization 6 meer dan 11 miljoen keer en PGA Tour 2K21 meer dan 2 miljoen keer.

Grand Theft Auto 5
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@san5324 De game wordt vandaag de dag nog zeer fanatiek gespeeld, verkocht en geliefd. Best iets om trots op te zijn.. echter wordt het wel tijd..

0

Aanbevolen voor jou