Grand Theft Auto 4 komt terug op Steam

Grand Theft Auto 4 komt terug op Steam

Na een maand afwezigheid komt Grand Theft Auto 4 terug op Steam, maar wel zonder online-modus.

Grand Theft Auto 4 werd in januari van Steam afgehaal omdat Microsoft niet meer de Games For Windows Live-service ondersteunde. Om GTA 4 online te kunnen spelen, was die dienst nodig.

Fans hoopten op een terugkeer van de game op Steam en dat gaat nu gebeuren. Grand Theft Auto 4: Complete edition is inmiddels online te reserveren. Deze versie bevat Grand Theft Auto 4 en de Episodes From Liberty City dlc.

grand theft auto 4

Grand Theft Auto 4: Complete edition komt 19 maart uit op Steam.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En volgens Reddit zullen alle huidige eigenaren van de game een update ontvangen. De Steam versie zal vervangen worden voor GTA IV Complete edition. Episodes of Liberty City zal worden samengevoegd met de base game. Er zal een patch komen die 6-22gb groot wordt, afhankelijk van welke game versie je hebt. Tevens wordt GTA IV ook beschikbaar op de Rockstar Launcher.

0
test

Dat online eruit is gehaald en er nu niet meer in kan omdat GFWL er niet meer is, is natuurlijk de grootste bullshit die er is. Er zijn wel meer games die van een andere service af kwamen die ermee stopte en die nu gewoon op steam werken, inclusief GFWL games. Ze doen het gewoon niet omdat het een gratis multiplayer is en ze bang zijn dat het spelers weg houd bij GTA online, wat een grote inkomsten bron is. Jammer, want ik heb menig avond enorm gelachen met vrienden en gewoon lekker random rondklooien in liberty city.

0
test

@darkmanwls Noem eens een game welke GFWL online gaming had en nu nog wel steeds werkt?

0
test

@SuperDre Streetfighter 4, Resident evil 5, Dark souls prepare to die edition, Dead rising 2, DIRT 3, Warhammer dawn of war 2. Ik kan nog wel even door gaan maar volgens mij heb ik mijn punt gemaakt. En dat zijn alleen nog maar games die voorheen op GFWL zaten. Er zijn ook zat games die online werkten via gamespy, en die nu gewoon op steam werken. Punt is, het is niet onmogelijk om een game van de ene service naar de andere te zetten. De vraag is of een ontwikkelaar en/of uitgever dat wil.

0
test

@darkmanwls Ik denk dat het te maken heeft met een kosten/baten plaatje. Ergens op Reddit staat dat de piek van GTA IV 855 spelers is. Of het wel of niet mogelijk is, is niet de vraag. Maar ik ken werkelijk niemand die deze online modus nog heeft gespeeld in de afgelopen 5 jaar. Daarnaast is dit HET punt met online modus/mmo wat zo kut is. Spelers over de wereld kunnen klagen, maar in de license agreement van tig games staat gewoon dat je nergens eigenaar van bent en dat als de devs besluiten de game offline te halen, je er niks tegenin mag brengen. Ze zijn je niks verplicht. World of Warcraft, Fortnite, Hearthstone, Red Dead Online, Destiny (2), Hunt Showdown, DayZ, Fifa etc etc, zodra het meer kost dan het oplevert gaan de servers down, het is geen eigendom.

0
test

@Krytuun Oh ja dat weet ik ook wel, maar wat ik bedoel is, zeg dat gewoon wij vinden het t niet waard om de multiplayer erin te houden, ipv te zeggen dat het niet kan.

0

Aanbevolen voor jou