Grand Operations in Battlefield V toch wel beschikbaar bij lancering | Gamer.nl

Grand Operations in Battlefield V toch wel beschikbaar bij lancering | Gamer.nl

Dice bevestigt dat Battlefield V-spelers bij de lancering de Grand Operations-modus kunnen spelen. Op de href="https://www.battlefield.com/en-gb/news/battlefield-5-grand-operations-and-multiplayer-modes">officiële website</a> stond eerst aangegeven dat dit pas later zou worden toegevoegd.

Eerst stond aangegeven dat Grand Operations "kort na de lancering" beschikbaar werd gesteld. Nu heeft EA tegenover Gamespot gezegd dat dit "verouderde" informatie was gebaseerd op de plannen die ze in juni hadden. Inmiddels zijn deze plannen aangepast: "Het artikel is geüpdatet om te laten weten dat Grand Operations speelbaar is bij de lancering als onderdeel van Tides of War", aldus EA.

Grand Operations biedt een strijd verdeeld over vier fases, die dagen worden genoemd, met ieder eigen regels en map layouts. Tijdens de aankondiging van Battlefield V heeft Dice al bekendgemaakt dat Rotterdam een van de locaties voor de Tweede Wereldoorlog-game gaat worden.

Tides of War is een overkoepelende modus waar EA elke paar maanden een nieuw hoofdstuk introduceert. Het begint met de val van Europa, maar elk hoofdstuk heeft een ander thema. In de maanden waarin een hoofdstuk actief is, worden er Grand Operations toegevoegd die meerdere weken omvatten, maar ook Special A ignments en nieuwe mi ies.

De Deluxe Edition van Battlfield V is vanaf 16 oktober beschikbaar, gevolgd door de normale editie op 19 oktober. EA Acce -leden kunnen vanaf 11 oktober al aan de slag met de shooter.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou