Nieuws
Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport krijgt geen bèta

Bèta geannuleerd om game op tijd af te krijgen

Geschreven door Michel Musters op

Er komt geen bèta van Gran Turismo Sport, ook al werd eerder beloofd dat die wel zou komen. Dit zodat ontwikkelaar Polyphony Digital de game nog dit jaar uit kan brengen.

Gran Turismo Sport werd vorig jaar aangekondigd en toen werd gemeld dat er een bèta zou komen. Gisteren werd de releasedatum van de game onthuld: 16 november 2016. Nu blijkt dat er door deze releasedatum geen bèta komt.


"Het is iets wat mij erg spijt", zo vertelt Gran Turismo-bedenker Kazunori Yamauchi. "Om een bètatest te doen moeten we een master van de bèta testcode maken, en dat kost ons evenveel tijd als de echte master van de complete game maken." Yamauchi laat weten dat dit ongeveer 3 maanden scheelt.

Gran Turismo Sport bevat 137 premium wagens en 19 locaties. Er zitten twee compleet nieuwe tracks in, namelijk Northern Isle Speedway en een straatcircuit in Tokio.

Er wordt een focus gelegd op e-sports met een nieuwe Sport-modus waarin evenementen worden gepland en waarin spelers kunnen strijden om een echte FIA-licentie. Tevens zit er een fotomodus in genaamd Scapes waarmee spelers foto's in een 4K-resolutie kunnen maken. De game komt naar PlayStation 4.

Bron: Videogamer

Dit artikel delen:

Lees meer

Elite Dangerous: Horizons komt op 3 juni naar Xbox One The Witcher 4 niet in de planning, verschijnt misschien nooit
1

Reacties op: Gran Turismo Sport krijgt geen bèta

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • mcbrew

    • 20 mei 2016 17:25
    Ik ben wel benieuwd welke stuurtjes er ondersteund worden. Ik heb een Fanatec CSR en tot nu toe wordt die op de ps4 alleen ondersteund door Project Cars. Ik hoop ook door GT Sport maar ik ben bang van niet.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.