Gran Turismo-film verschijnt in augustus 2023

Gran Turismo-film verschijnt in augustus 2023

De eerder aangekondigde film gebaseerd op Gran Turismo komt op 11 augustus 2023 uit.

Dat heeft Sony aangekondigd, zo valt onder andere via Gamespot te lezen. Ook is na geruchten bevestigd dat Neill Blomkamp - bekend van District 9 en Elysium - de film regisseert. 

Sony liet eerder al weten dat het Gran Turismo ging verfilmen. Er ontstond eerst wat verwarring over of het om een serie of film zou gaan, maar het blijkt nu toch dat laatste te zijn.

Sony heeft ook een samenvatting van het verhaal in de film gegeven. "De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en toont hoe een tiener die Gran Turismo speelt zijn gameskills gebruikt om een reeks Nissan-wedstrijden te winnen en een professionele racewagencoureur te worden." Het script is gescheven door Jason Hall (American Sniper).

PlayStation Productions is druk bezig met het verfilmen van diverse PlayStation-franchises. Zo is er al een film uitgekomen gebaseerd op de Uncharted-reeks en moet volgend jaar op HBO een The Last of Us-serie in première gaan. Ook wordt er gewerkt aan series gebaseerd op Twisted Metal (voor Peacock), Horizon (Netflix) en God of War (Amazon Prime Video).

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Das dan wel een heel andere soort film dan we van Neill Blomkamp gewend zijn. Helaas voor hem hebben een zwik van zijn projecten, waar we toch wel echt naar uitkeken, geen groen licht gekregen. kan nou niet zeggen dat ik zit te wachten op deze film, zeg maar gerust, die laat ik compleet aan mij voorbij gaan.

0
test

Mmmm het verhaal klinkt wel heel slap zo. Wat deze film kan redden is dikke vette heel mooi gefilmde spectaculaire race scenes. En dan redden in de zin dat het toch de moeite van 1x Netflix kijken waard kan zijn. Of zoiets. Dus ik kijk hier niet echt naar uit. Maar goed wie weet is de actie wel echt strak en wordt het toch een leuke avond vullende bankhang film.

0

Aanbevolen voor jou