Gran Turismo 7 verschijnt mogelijk toch niet in de eerste helft van 2021

Gran Turismo 7 verschijnt mogelijk toch niet in de eerste helft van 2021

Het lijkt er op dat Gran Turismo 7 toch niet in de eerste helft van 2021 uitkomt.

In een advertentie rond de lancering van de PlayStation 5 kwamen diverse aankomende games voorbij. Eén daarvan is Gran Turismo 7. In het filmpje stond in kleine letters dat het spel in de eerste helft van 2021 uit zou komen.


Inmiddels is de tekst in dit filmpje echter aangepast, zo heeft men opgemerkt op gameforum ResetEra. Er staat nu 'Gran Turismo 7: in ontwikkeling voor PlayStation 5'. Hoewel er niets over een releaseperiode wordt gemeld, is het opvallend dat Sony de eerdere releaseperiode die duidde op de eerste helft van 2021 weg heeft gehaald.

Fans speculeren dat het bedrijf dit heeft veranderd omdat die periode niet meer haalbaar is. Het is ook mogelijk dat de melding van de eerste helft van 2021 in het oorspronkelijke filmpje simpelweg een fout was. In de onderstaande screengrabs kunnen de oude en nieuwe teksten worden vergeleken.

Gran Turismo 7 werd tijdens de PlayStation 5-onthulling aangekondigd en komt dus naar de aankomende console van Sony. Veel meer details over de racegame zijn er nog niet.

 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Here we go again... Als het zo gaat als bij voorgaande GT titels dan zal het nog wel een jaartje of 2 duren voordat we hier iets van gaan zien.

0
test

Gran turismo heeft een trackrecord van releasedates, ik geloof pas dat hij uit is als ik hem in mijn handen heb ;p

0

Aanbevolen voor jou