Gran Turismo 7-spelers ontvangen kosteloos een miljoen in-game credits

Gran Turismo 7-spelers ontvangen kosteloos een miljoen in-game credits

Om de kritiek rondom de in-game economie van Gran Turismo 7 op te vangen, ontvangen alle spelers kosteloos een miljoen in-game credits.

Dat heeft Polyphony Digital aangekondigd via PlayStation Blog. Mensen moeten tussen vandaag en 25 april inloggen in de game om de gratis credits te ontvangen.

Ook heeft de ontwikkelaar laten weten dat er begin april een update uit moet komen die de in-game economie moet verbeteren. Zo moeten beloningen in de laatste helft van de World Circuits gemiddeld verdubbelen en worden er ook meer beloningen uitgedeeld voor het winnen van online races. Spelers kunnen in hun in-game portemonnee na de update 100 miljoen credits bewaren in plaats van 20 miljoen credits. Tussen nu en eind april komen er ook een aantal kleinere patches uit waarmee nieuwe wagens en layouts worden toegevoegd. 

Een recente patch voor Gran Turismo 7 zorgt er voor dat spelers met races minder in-game credits kunnen verdienen, waardoor het langer duurt om auto's te ontgrendelen. Dit terwijl er voor diverse auto's meer credits gevraagd wordt dan in voorganger Gran Turismo Sport. Dit is voor veel fans extra prangend, omdat auto's ook met echt geld gekocht kunnen worden. Als gevolg daarvan is de gebruikersscore van Gran Turismo 7 op Metacritic de laagste ooit voor een Sony-game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Haha. Hadden ze het beter terug kunnen draaien. Op deze manier vernachel je de gameplay juist nog meer. En gaat het hele argument al niet meer op.

0
test

@XtraLinkUK mmmm deels wel ja maar is ook wel fijn het is denk ik ook omdat de game er toen uitlag maar zo heeft het meer nut om online te spelen enzo

0

@XtraLinkUK Dit is inderdaad toch geen oplossing? Minimale moeite voor damage control.

0
test

Ow wat fijn kan ik eindelijk een mooie auto kopen ook al ben ik laag level iemand een tip voor een goeie auto?

0
test

@TPpower koop er 1tje die hard rijdt! :)

0
test

@TPpower Veelzijdige straatauto met 550pp kun je aardig wat races mee doen.

0
test

@XtraLinkUK Ik koop er wel een van 1 mil die snel is ik heb al autos van 800 pp door upgrades

0

Aanbevolen voor jou