Gran Turismo 7-maker wil geen concessies tijdens ontwikkeling doen

Gran Turismo 7-maker wil geen concessies tijdens ontwikkeling doen

Kazunori Yamauchi, de hoofdontwikkelaar van de Gran Turismo-reeks, wil voor het zevende deel geen concessies tijdens de ontwikkeling doen.

Dat liet hij weten tijdens een presentatie op de FIA Gran Turismo Championships 2020, zo bericht VideoGamesChronicle. De CEO van Polyphony Digital meldt dat spelers enorm veel details in de aankomende racegame kunnen verwachten.

"We streven altijd naar het beste bij Polyphony Digital", zo meldt Yamauchi. "We willen nergens concessies op doen. We willen iedereen het beste leveren. En zo denk ik er niet alleen meer over - het is de gedachtegang van alle tweehonderd werknemers bij ons bedrijf. In Japan is er een gezegde, 'goddelijkheid zit hem in de details', en dat klopt helemaal. Onze productiestijl komt neer op hoeveel aandacht er is voor de kleine details, hoe we het perfectioneren, hoe we het bijschaven tot het perfect is en enorm veel aandacht daarop leggen."

Gran Turismo 7 werd tijdens de PlayStation 5-onthulling aangekondigd en komt dus naar de aankomende console van Sony. Veel meer details over de racegame zijn er nog niet. In een eerdere sizzle reel van de console stond er in kleine letters nog vermeld dat de game in de eerste helft van 2021 uit zou komen, maar die trailer is inmiddels vervangen door dezelfde video waarin geen releaseperiode meer staat.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer genoeg hebben ze niet dezelfde filosofie voor het penalty systeem in GT Sport.

0
test

@Vinnyboiiiii ,idd het is fijn dat het er in zit, maar het zit er zo vaak naast.

0
test

De fout van Yamauchi.. 5 jaar spenderen om het perfecte rij gevoel te creeeren, maar vergeten dat men ook nog zo iets wil als goede gameplay... Nou moet ik toegeven dat de laatste GT die ik heb gespeeld 6 was, en die was het wachten in elk geval niet waard, met z`n 1200 auto`s waar van het gros PS2 modellen waren.

0

Aanbevolen voor jou