Gran Turismo 5 verschijnt in maart 2010 in Japan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dit heeft Sony op de eerste dag van de Tokyo Game Show bekendgemaakt. Een Europese of Amerikaanse releasedatum is nog niet bekendgemaakt.Uit het officiële magazine van de Tokyo Game Show, waarin percentages staan vermeld over de staat van ontwikkeling van games, blijkt dat het spel ongeveer voor 65 procent klaar is.

December

Eerder werd er vanuitgegaan dat Gran Turismo 5 in december van dit jaar zou verschenen, nadat Kazunori Yamauchi, de geestelijk vader van Gran Turismo, had aangegeven dat de game kort na Gran Turismo PSP zou verschijnen. Die PSP-titel komt uit op 1 oktober.De uitspraken van Yamauchi werden ondersteund door een brochure die is uitgegeven tijdens de Gamescom in Keulen. Hierin werd het vierde kwartaal van 2009 aangegeven als releaseperiode.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou