Gran Turismo 5 uitgesteld | Gamer.nl

Gran Turismo 5 uitgesteld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een anonieme bron meldde eerder vandaag al aan Gamer.nl dat de game een paar weken uitgesteld zou worden. Op het Amerikaanse PlayStation Blog heeft Sony nu bevestigd dat de game niet meer in november, maar kort voor de feestdagen zal uitkomen. Sony heeft tegenover de Britse website Eurogamer bevestigd dat dit ook geldt voor Europa.

Op het Amerikaanse blog staat dat het verder perfectioneren van de game de reden is voor het uitstel. "We zijn er van overtuigd dat deze ambitieuze game alle verwachtingen zal overtreffen wanneer hij uitkomt", schrijft Taku Imasaki, producer bij Sony Computer Entertainment America, op het Amerikaanse PlayStation Blog.

Over Gran Turismo

Gran Turismo 5 is een racesimulator die zich kenmerkt door realistisch autohandling, bestaande banen en vele verschillende auto's van bekende merken. Twintig verschillende locaties, zeventig verschillende circuitvariaties en een garage vol met duizend auto’s vormen de hoofdmoot van Gran Turismo 5.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou