Gran Turismo 5 speelbaar vanuit browser | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De update voegt Remote Races toe voor de B Spec-modus. In B Spec leidt de speler een team aan coureurs op, zonder dat hij zelf hoeft te racen. Na de patch kunnen spelers via hun webbrowser races starten, de vooruitgang in de gaten houden en de resultaten bekijken. Spelers doen dit via hun profiel op gran-turismo.com

Remote races

Ook is het na de update mogelijk om de in B Spec aangemaakte coureurs online te delen. Via Remote Races is het nu mogelijk om een volledig geautomatiseerde race te starten met zowel de coureurs van de speler, als met de coureurs van zijn vrienden. Spelers kunnen hiermee ervaringspunten en prijzen verdienen. 

Een andere toevoeging is de mogelijkheid om racebanen die gemaakt zijn in de Course Maker ook te gebruiken in online races. Spelers krijgen bovendien de mogelijkheid om auto's te huren of lenen die vrienden online willen delen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou