Gran Turismo 5 krijgt mogelijkheid op te slaan tijdens een race | Gamer.nl

Gran Turismo 5 krijgt mogelijkheid op te slaan tijdens een race | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Yamauchi vertelde dit in reactie op een bericht dat een fan van Gran Turismo 5 had geplaatst op Twitter. "Aangezien ik simpelweg geen 4, 9 of zelfs 24 uur de tijd heb om voor de tv te zitten om de Endurance Races te doen, ook al hou ik nog zoveel van Gran Turismo 5, is het voor mij niet mogelijk om ze te doen", schreef Gran Turismo-fan André Peniche op Twitter. 

Yamauchi bood hiervoor zijn excuses aan en zegt dat de optie om het spel tijdens een Endurance Race op te slaan in ontwikkeling is. Wanneer de update met deze optie moet verschijnen, is onbekend. De Endurance Races zijn langdurige races in Gran Turismo 5. Zo zitten onder andere de 24 uur van Le Mans en 24 uur van de Nürburgring in het spel verwerkt. Ook bevat het spel een race van negen en een race van vier uur.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou