Grafische update voor Final Fantasy 14 in ontwikkeling

Grafische update voor Final Fantasy 14 in ontwikkeling

Square Enix werkt aan update 7.0 voor Final Fantasy 14, dat onder andere een grafische update voor de mmo omvat.

Dat liet regisseur Naoki Yoshida weten tijdens een nieuwe livestream rondom de game. De grafische update moet onder andere het haar, de huid en gear van personages in hogere resolutie weergeven en de game er over de gehele linie beter uit laten zien.

Yoshida waarschuwt wel dat de game op grafisch gebied niet vergelijkbaar wordt met andere Final Fantasy-games: de graphics moeten bij het uiterlijk van FF14 blijven passen. Hieronder zijn enkele voorbeelden te zien. Wanneer update 7.0 uit moet komen is nog niet bekend.

Yoshida verzekerde fans ook dat er op geen manier NFT's naar Final Fantasy 14 komen. Eerder dit jaar meldde Square Enix-directeur Yosuke Matsuda dat het wil gaan experimenteren met NFT's, maar Yoshida verzekert dat dit niet in FF14 gaat gebeuren.

Tot slot werd bevestigd dat de gratis proefperiode van Final Fantasy 14 vanaf morgen terugkeert. De proefperiode werd eerder gesloten omdat de servers te drukbevolkt werden toen de Endwalker-uitbreiding uitkwam.

Final Fantasy 14 is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. PS4-ondersteuning blijft in ieder geval nog tot en met de 7.0-update aanwezig.

 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hmm, ik proef al bij voorbaat een flink stuk ongenoegen van mensen die het spel dadelijk niet meer kunnen spelen op de PC omdat de systeemeisen omhoog zijn gegaan.

0

Aanbevolen voor jou