Gouden Half-Life 2 voor €111 over digitale toonbank | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het lijkt er op dat Valve eindelijk heeft ontdekt hoe een afspraak behoort te werken. Je zegt dat er wat gebeurt, en inderdaad, dan gebeurt het ook echt. Gisteren wisten we te melden dat Valve vandaag de Half-Life 2 packages beschikbaar zou stellen maken op Steam, en wonderbaarlijk genoeg zijn ze ook echt vanaf vandaag te bestellen.

Naast afspraken weten ze ook hoe er geld verdiend moet worden, de prijzen voor de Half-Life 2 packages zijn niet mals. Wat het eerste opvalt, is de prijs voor de gouden variant van Half-Life 2. Voor $89 + belasting + verscheepkosten ($30) gaan dit schatje over de toonbank. Omdat wij Europeanen belasting betalen over Internet aankopen buiten de EU en de kosten voor verscheping tu en Amerika en Nederland hoog zijn kan je verwachten dat de prijs rond de $130 (€110) komt te liggen. Best duur voor een PC game met wat reclamemateriaal en al verkrijgbare, gratis mods met een nieuwe grafische engine.

De zilveren variant kost $59 (€49) + belastingen, de meest goedkope Steam variant kost $49 (€40) + belastingen. Heel goedkoop zal aankopen via Steam dus niet zijn. Enige voordeel als je nu koopt, is dat je wel direct CS:Source gaan spelen, een mod die de online mogelijkheden van Half-Life 2 vervult.

Start Steam op om de volledige "aanbieding" te bekijken.

Met dank aan Hightower voor het melden van dit nieuws.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou