Gotham Knights krijgt releasedatum: 25 oktober 2022

Gotham Knights krijgt releasedatum: 25 oktober 2022

Warner Bros. Games bevestigt dat Gotham Knights op 25 oktober van dit jaar in de winkels ligt.

“Gotham zal altijd zijn helden nodig hebben”, meldt het officiële twitterkanaal van Gotham Knights. “Trek je pak aan voor een nieuw avontuur op 10.25.22.” Eerder deze week doken nog geruchten op dat de game al in april uit zou komen, maar die bleken dus ongegrond.

In Gotham Knights kruipen spelers in de huid van Nightwing, Robin, Red Hood of Batgirl, kort na de dood van een belangrijk figuur in Gotham. De game moet een “dynamische en interactieve” open wereld krijgen waar bekende schurken als de Court of Owls in huisvesten.

Gotham Knights wordt ontwikkeld door Warner Bros. Games Montreal, onder leiding van creative director Patrick Redding, die eerder ook al Splinter Cell: Blacklist en Splinter Cell: Conviction regisseerde.

Met de releasedatum haalt Warner Bros. zich flinke concurrentie op de hals. Gotham Knights komt immers uit tussen twee andere grote gamereleases, die van Forspoken (11 oktober) en Bethesda’s rpg Starfield (11 november).

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als dit spel dezelfde kwaliteit heeft als de Arkham games dan komt deze zeker in mijn collectie. Arkham games speel ik nog steeds regelmatig

0
test

Sorry maar met wat ik momenteel van Forspoken zag is dat geen concurrentie.

0

Aanbevolen voor jou