Gotham Knights komt naar verluidt niet in Rusland uit

Gotham Knights komt naar verluidt niet in Rusland uit

Het spel Gotham Knights komt naar verluidt niet meer in Rusland uit.

Dat zouden bronnen binnen ontwikkelaar Warner Bros. Montreal aan The Happy Warrior hebben verteld. Warner Bros. zou er voor hebben gekozen om geen versie van het spel in Rusland uit te brengen. Ook zou de game nergens Russische taal- of ondertitelingopties krijgen. 

Dit zou worden gedaan vanwege "de politieke gevolgen van de Russische invasie van Oekraïne". De Russische website van Gotham Knights is sinds kort niet meer bereikbaar, dus de geruchten lijken te kloppen. De website is nog wel te zien via Web Archive. Verder worden er geen Russische taalopties op Steam vermeld. Hoe dan ook heeft Warner Bros. nog geen officieel statement over de situatie naar buiten gebracht.

In Gotham Knights kruipen spelers in de huid van Nightwing, Red Hood, Robin en Batgirl, kort na de dood van een belangrijk figuur in Gotham. De game moet een “dynamische en interactieve” open wereld krijgen waar bekende schurken als de Court of Owls in huisvesten. Het spel komt op 25 oktober uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Triest, gamen en politiek gaan niet samen. Alsof iedereen in Rusland nu ineens allemaal slecht zijn.

0

@DarkraverX De Russische bevolking is de enige die het Putin echt lastig kan maken. Het is hopen dat een boel van dit soort kleine dingen met daarbij de economische sancties ze in beweging zet om in opstand te komen. Of het gaat werken weet ik niet, maar er zijn grenzen tot wanneer ze Putin blijven steunen.

0
test

@Ziminar En dan vind ik dat de bevolking niet als kanonvoer gebruikt mag worden, die oorlog stopt ook voorlopig niet want daar zorgt de US wel voor, oorlog levert genoeg op.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

[quote]In Gotham Knights kruipen spelers in de huid van Nightwing, Red Hood, Robin en Batgirl, [b]kort na de dood van een belangrijk figuur in Gotham.[/b] [/quote] Goh, wie zou dat nu zijn

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Sisko Zonder batman geen gotham voor mij

0
test

@Tyranus Spoiler!! k dacht dat het superman was :D

0

Aanbevolen voor jou