Gotham Knights draait in 30 frames per seconde op consoles

Gotham Knights draait in 30 frames per seconde op consoles

Gotham Knights kan alleen in 30 frames per seconde op consoles draaien - de game bevat geen 'performance modus' om een hogere framerate mee te bereiken.

Dat heeft Warner Bros. Games Montreal naar buiten gecommuniceerd. Producent Fleur Marty deelde deze info op het Discord-kanaal van de game. Waar het tegenwoordig vrij gebruikelijk is voor games om een performance- en grafische modus te bevatten, is dat bij Gotham Knights niet het geval. 

Volgens Marty komt dit vanwege de diverse features in de game, zoals een co-op modus en een gedetailleerde open spelwereld. "We kunnen niet zomaar de resolutie naar beneden schroeven om een hogere framerate mogelijk te maken."

Fans reageren wisselend op de aankondiging. Eerder werden de Xbox One- en PS4-versies van het spel al geannuleerd. Sommige gamers zijn van mening dat een hogere framerate - of in ieder geval een performance modus die dit mogelijk maakt - een optie behoort te zijn op PlayStation 5 en Xbox Series X.

De ontwikkelaar heeft ook gedeeld dat er op 29 november gratis een co-op-modus voor vier spelers wordt toegevoegd, genaamd Heroic Assault. Deze modus bevat dertig niveaus aan vijanden en missies. Vanaf release kan de hoofdcampagne al wel door twee spelers tegelijk doorlopen worden. 

Gotham Knights komt op 21 oktober uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. In het spel kruipen spelers in de huid van Robin, Nightwing, Red Hood en Batgirl, kort na de dood van een belangrijk figuur in Gotham. De game moet een “dynamische en interactieve” open wereld krijgen waar bekende schurken als de Court of Owls in huisvesten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is toch wel een van de grootste redenen om een game te laten liggen. Het is in mijn mening eigenlijk not done om anno 2022 een game een maximale framerate van 30 te geven op de huidige consoles. Als je eenmaal gewend bent aan 60fps is het echt vreselijk om op 30fps te moeten spelen. Ze hadden dan beter kunnen kiezen voor een minder gedetailleerde wereld en hogere framerate. Hele slechte keuze wat wel eens een slechte invloed kan gaan hebben op de verkoopcijfers.

0

@Slicesilencer Is dit serieus een reden om te laten liggen? Als de game top is om te spelen met een leuk verhaal en goede gameplay maakt 30 frames per seconden echt niet uit. Je doet net alsof de game onspeelbaar is.

0
test

@MarcoPS5 Is mijn ogen is dat ook zo. Ik heb heel veel spellen van de PS4 nu weer gespeeld op de PS5 puur omdat 60fps nu wordt ondersteunt op die spellen. Vervolgens weer eens naar 30fps gegaan, het is werkelijk onspeelbaar. Ik ga nooit meer een spel in 30fps spelen. In mijn mening tast dat de ervaring enorm aan

0
test

@MarcoPS5 Een actiegame op 30 fps is niet ok vind ik. Adventure a la Uncharted kan nog net,

0
test

@Slicesilencer mee eens. Kan echt niet meer. Stem met je portemonnee.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou