Na vier jaar lang in ontwikkeling geweest te zijn, is het moment bijna daar dat de FPS Gore in de winkels zal liggen. Alweer een aantal weken geleden kon je het spel pre-orderen en vandaag is de site heropend. De pagina is vernieuwd met info over de multiplayer opties van het spel, het verhaal van Gore, de gameplay, met welke wapens je mag spelen, wie je allemaal tegenkomt en waar je allemaal rond zal lopen. Verder is er een nieuw logo verschenen en om het feest compleet te maken is er meer dan 60 seconden aan in-game actie te bewonderen.GAMEPLAY

Today’s gamers want more and more from their games, and with today's technology the ultimate opponent is not computer-controlled Artificial Intelligence, but another highly honed player sitting in a room in another city, playing through the Internet or across the room on a local area network.

Gore is an online multi-player game with an offline single-player component so you can play by yourself if you do not have an Internet connection or want to practice. De nieuwe Gore pagina ziet er frisser uit dan de oude versie en is ook een stuk overzichtelijker. Het filmpje is dan ook makkelijk te vinden, maar gaat je in Mpeg formaat 19MB kosten en in Quicktime formaat 12MB.