Het moment waar heel de gamecommunity naartoe leefde is een paar minuten geleden online gekomen, de demo van Gore is gearriveerd.

Ik citeer vanuit één van mijn vorige posts over de Gore demo (Gore demo dit weekend), het stuk verteld je iets over het verhaal rondom Gore:

We leven rond het jaar 2042, door het veelvuldig gebruik van de fossiele brandstoffen zijn deze uitgeput geraakt. De mens zelf is hier de dupe van geworden, dit jaar zullen er zo'n 5 miljard mensen sterven door de hongersnood, ongeveer de helft van de huidige aardpopulatie.

37 jaar later wordt er door de wetenschappers van de overheid eindelijk een vervangde gronstof uitgevonden: ORE. Omdat er in de voorgaande jaren veel gebreken zijn geweest, zijn er street gangs onstaan. Deze straat bendes hebben veel officieren van de overheid vermoordt en beheersen daardoor nu het leven van de mensen.

Enkele maanden nadat de grondstof ORE een bekend iets was geworden begonnen ook de straat bendes zich er in te interresseren. Er onstond een oorlog tussen de verschillende gangs, iedereen was opzoek naar ORE en het gebruik ervan.Om het beestje in huis te halen zul je rond de 43 MB naar binnen moeten trekken, op deze pagina is te kiezen waarvandaan je hem download.