Stream
Google Stadia

Kijk om 19:00 uur naar de nieuwe Google Stadia Connect

Vlak voor Gamescom

Geschreven door Michel Musters op
Op 19 augustus zendt Google een nieuwe Stadia Connect uit.

De Nintendo Direct-achtige video werd vlak voor E3 voor het eerst uitgezonden en bevatte nieuwe informatie over de aankomende abonnementsservice van Google en diens games. De nieuwe Stadia Connect moet wederom allerlei aankondigingen bevatten.

Niet geheel toevallig wordt de nieuwe Stadia Connect op 19 augustus uitgezonden, vlak voordat Gamescom begint. De uitzending begint om 19:00 uur, een uur voordat de openingsshow van Gamescstadom van start gaat, waar ook allerlei aankondigingen worden gedaan.

Google Stadia is een streamingdienst waarbij games direct kunnen worden gespeeld zonder deze eerst te moeten downloaden of installeren. Alleen een internetverbinding, controller en een apparaat als een tv met een Chromecast, laptop of smartphone zijn nodig om gebruik te kunnen maken van de dienst. De service moet in november van start gaan.

Ook is het mogelijk om mee te kijken met onderstaande Twitch-stream waarin Wouter Brugge van Power Unlimited en Lucas May van Gamer.nl samen met de chat de stream live van commentaar gaan voorzien. Ook pakken ze de Inside Xbox- en Gamescom Opening Night Live-presentatie mee vanaf 17:00 uur.

Dit artikel delen:

Lees meer

Kijk om 20:00 uur naar Gamescom Opening Night Live Kijk om 17:00 uur naar de nieuwe Inside Xbox-livestream
0

Reacties op: Kijk om 19:00 uur naar de nieuwe Google Stadia Connect

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.