Google Stadia vanaf 19 november verkrijgbaar

Google Stadia vanaf 19 november verkrijgbaar

Google Stadia is vanaf 19 november verkrijgbaar, zo heeft het bedrijf aangekondigd.

Sinds juni is al bekend dat het streamingplatform in november uit zou komen, maar nu is een precieze releasedatum bekendgemaakt. Om precies te zijn gaat de dienst om 17:00 uur Nederlandse tijd live. Ook is een nieuwe video uitgegeven die hieronder te zien is.

Google Stadia is een streamingdienst waarbij games direct kunnen worden gespeeld zonder deze eerst te moeten downloaden of installeren. Alleen een internetverbinding, controller en een apparaat als een tv met een Chromecast, laptop of smartphone zijn nodig om gebruik te kunnen maken van de dienst.

Hoewel men Stadia gratis kan opstarten, kan voor 9,99 euro per maand een abonnement afgesloten worden voor Stadia Pro. Dat levert een 4K-resolutie en HDR- en 5.1 surround sound-ondersteuning op.

Diverse games, waaronder Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077, Borderlands 3, Baldur's Gate 3 en Doom Eternal zijn al aangekondigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nog weinig belangstelling voor kennelijk.

0

@Ghost Denk eerlijk gezegd dat dit geen toekomst heeft.. mooie stap , maar niet overtuigend.

0
test

Wellicht goed om toe te voegen... de basis dienst is gratis, de games niet, daar moet je nog gewoon voor betalen. Met dus een Premium van 10 euro extra als je ze in 4k wilt...

0

Aanbevolen voor jou