Toekomstige functies getoond in Google Stadia-lanceertrailer

Toekomstige functies getoond in Google Stadia-lanceertrailer

Google Stadia is gister gelanceerd en dat ging gepaard met en lanceringstrailer. Ook is de release van Google's nieuwe gamestreamingsdienst niet bepaald vlekkeloos verlopen: Veel gamers die de Founder’s Edition hebben besteld, ontvingen niet op tijd hun code. Dit leidde tot grote frustraties bij de klanten.

De trailer lijkt bijna aan paranormale ervaring, met een winkelmedewerker die de klant mee neemt op een reis door het universum van de Stadia. Alle mogelijkheden en pluspunten van het gebruik van de Stadia worden nogmaals benoemd, zoals de mogelijkheid om het op bijna ieder scherm te spelen en dat er geen consoles meer nodig zijn. Een aantal van deze functies zijn echter nu nog niet beschikbaar.

Watch on YouTube

De lancering van de Stadia ging niet zonder slag of stoot. Veel klanten die de Founder’s Edition van de Stadia bestelden, hebben nog geen e-mail ontvangen waarmee ze daadwerkelijk Google Stadia kunnen gebruiken. De Discord-server van de Stadia staat dan ook vol met klagende mensen.

Discord

Eén van de andere voordelen het bestellen van een Founder’s Edition, was dat de gebruiker een gebruikersnaam kon reserveren. Veel klanten melden echter dat deze gebruikersnamen al geclaimd zijn door anderen.

Google heeft inmiddels in de Discord, op Twitter en op Reddit gereageerd: "Onze excuses voor de late reacties. We weten wat het probleem is: een klein gedeelte van de Stadia-codes zijn in de verkeerde volgorde verstuurd. Hier is op gehandeld." Waarom veel Founders geen code hebben ontvangen, wordt door Google onderzocht en zal op die vraag nog terugkomen.

Op Twitter wordt via het officiële Google Stadia Twitter-account gemeld dat de codes ergens op 19 of 20 november binnen gaan stromen bij de Founders en dus niet op de eerste dag zoals eerder beloofd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuke trailer maar ik wacht wel op de PS5.

0
test

Misleidende trailer!

0
test

@Aquemini Ja een hond kan echt niet door de muur lopen! Pff Google en zijn leugens!

0

Aanbevolen voor jou